HP ZBook Studio G4 4Core i7-7700HQ 2.8-

HP ZBook Studio G4 4Core i7-7700HQ 2.8-

Referentie:

€ 2.249,51
Schitterend design. Workstationkracht
De HP ZBook Studio is gemaakt voor creatieve gebruikers met visie en biedt desktopworkstationkracht in een strak, licht, uitstekend draagbaar design.

Nieuwste besturingssystemen
Werk onder alle omstandigheden productief. Windows 10 Pro en krachtige beveiligings-, samenwerkings- en aansluitopties van HP helpen u de hele dag topprestaties te leveren op de HP ZBook Studio.

7e-generatie Intel® Core™- en Xeon®-processors
Er is keus uit 7e-generatie Intel® Core™- of Intel® Xeon®-processors die zorgen voor snelheid en uitstekende prestaties met de HP ZBook Studio.

NVIDIA® Quadro® grafische kaart
Ervaar NVIDIA® Quadro® M1200M met 4 GB gereserveerd GDDR5 videogeheugen voor betere realtime visualisatie van meerlaags bestanden en projecten.

High-speed geheugen
De HP ZBook Studio biedt een uiterst snelle respons bij complexe workloads en grote bestanden met tot 32 GB DDR4-geheugen. Bescherm uw data met optioneel ECC-geheugen.

Ultrasnelle opslag
Kies voor 2 TB opslagcapaciteit met twee HP Z Turbo Drives voor snellere bestandsoverdracht en een kortere opstarttijd.

Verbinding maken
Zet snel en gemakkelijk uw data over en sluit apparaten aan. De HP ZBook Studio heeft een groot aantal poorten, waaronder twee Thunderbolt 3-poorten, DisplayPort 1.2 en meer.

Ontdek in 4K
Als kleuraccuratesse essentieel is, biedt het optionele 4K UHD-scherm met HP DreamColor-technologie 8 miljoen pixels in accurate kleuren voor een kristalheldere, overrompelende weergave.

Configureren naar uw wensen
Met configureerbare opties kunt u samenstellen wat u nodig heeft. U selecteert geheugen, opslag, processor, video en schermformaat voor uw manier van werken.

Razendsnelle batterij
Beschik over een lange batterijlevensduur en laad snel op met HP Fast Charge wanneer dat nodig is. De batterij wordt in 30 minuten opgeladen tot 50%.

HP ZBook dock met Thunderbolt 3
De HP ZBook Dock met Thunderbolt 3 maakt snel verbinding met compatibele apparaten, zorgt dat ze gevoed worden en ondersteunt twee 4K-monitoren met standaardresoluties.

3 jaar onsite garantie
Betrouwbare HP service is beschikbaar als dat nodig is dankzij onze 3 jaar garantie op onderdelen, arbeid en onsite service.

Actieve koeling met twee ventilatoren
Het actieve koelsysteem met twee ventilatoren voert de warmte van de krachtige NVIDIA® grafische kaarten en Intel®-processors af.
10 Items

Specificaties

Processor
Intel Core i7-7700 (4 cores)
Processor Generatie
Intel Core i7
Processor type
Kloksnelheid Processor


4 GHz (max. 3
Werk Geheugen
8 GB
Opslagruimte
256 GB
Opslagtype
SSD
Beeldscherm DIameter
15.6 inch
Schermresolutie
1920 x 1080 pixels
Grafische kaart
NVIDIA Quadro M1000M
Grafische kaart type
Stand alone videokaart
Besturingsysteem
Windows 10 Pro
Toetsenbord Indeling
QWERTY
Gewicht
2600 gram
Garantie
3 jaar
Gebruikt

16 andere producten in dezelfde categorie: