Microsoft Surface Pro - Core i5 - 8 GB - 256 GB

Microsoft Surface Pro - Core i5 - 8 GB - 256 GB

Referentie:

€ 872,68

Een ongelooflijk krachtige laptop.


Geniet van een soepele, efficiënte workflow en blijf onderweg productief. De Surface Pro is niet alleen dun en licht, hij is ook bijzonder krachtig en ondersteunt met gemak alle desktop-apps en je favoriete creatieve tools.

Buitengewone kracht en prestaties.


De Surface Pro is nog sneller en levert nog betere prestaties dankzij een krachtige Intel® Core™-processor.

Laptopmodus


Zet de Surface Pro in laptopmodus door de ingebouwde standaard uit te klappen en de nieuwe Surface Pro Signature Type Cover,* een uitzonderlijk responsief en compleet toetsenbord, uitgevoerd in luxueuze Alcantara®-materiaal, toe te voegen.

Studiomodus


Verlaag de standaard, die nu voorzien is van een nieuw verlaagd scharnier, om de Surface Pro in Studiomodus te zetten precies in de juiste hoek voor schrijven en tekenen met de nieuwe Surface Pen.*

Tabletmodus


Sluit de standaard en verwijder of duw de Surface Pro Signature Type Cover* naar achteren om er een krachtige, zelfstandige Intel®-tablet van te maken.

Absolute mobiliteit.


Creëer, studeer, werk en speel vrijwel overal. De ultralichte Surface Pro zorgt beter dan ooit voor complete mobiele productiviteit, heeft een accu die de hele dag meegaat,1 en een nog zachter, zeer draagbaar ontwerp met afgeronde hoeken

Het levendige scherm vormt inspiratie voor creativiteit.


Bekijk hoe je ideeën tot leven komen met prachtige kleuren en vlijmscherpe resolutie op het geweldige 12,3 inch PixelSense™-scherm dat reageert op de nieuwe Surface Pen* en op aanraking.

Luidruchtige ventilatoren behoren tot het verleden.


De modellen m3 en i5 van de Surface Pro hebben een ventilatorloos koelsysteem. Het model i7 heeft ook nog eens een hybride koelsysteem, waardoor je in alle rust kunt werken of je favoriete programma's kunt streamen.2

Het beste van Microsoft onder handbereik.


De Surface Pro werkt perfect met Surface-pen,* Surface Dial* en Office*, en voert alle Windows-programma's probleemloos uit, inclusief 3D-hulpprogramma's. Geniet van snelle, beveiligde aanmelding zonder wachtwoord met Windows Hello.
OneNote
OneNote is je digitale notitieblok om alles vast te leggen en te organiseren over meerdere apparaten. Je kunt ideeën noteren, notulen bijhouden, informatie van internet halen of een actielijst maken.

Creëer op nieuwe manieren.


De Surface is ontworpen voor Windows 10-makersupdate en de nieuwste versie van Microsoft Office, en maakt maximaal gebruik van iedere innovatie, zoals nieuwe 3D-ervaringen, Windows Ink-werkruimte en uitgebreide beveiligingsfuncties.

Pas hem aan jouw smaak aan.


Personaliseer de Surface Pro en uit je met de nieuwste tools in prachtige kleuren,3 waaronder de nieuwe Surface Pro Signature Type Cover,* en Surface Pen*, waarmee je rechtstreeks kunt schrijven en kantelen4 voor schaduwcorrectie, inclusief ondersteuning voor Surface Dial op het scherm.*

De Surface Pro wordt standaard geleverd zonder Type Cover en pen. Deze zijn los bij te bestellen.
10 Items

Specificaties

Processor
Intel Core i5 cores)
Processor Generatie
Intel Core i5
Processor type
Kloksnelheid Processor

6 GHz (max. 3500 GHz)
Werk Geheugen
8 GB
Opslagruimte
256 GB
Opslagtype
SSD
Beeldscherm DIameter
12.3 inch
Schermresolutie
2736 x 1824 pixels
Besturingsysteem
Windows 10 Pro
Toetsenbord Indeling
Geen toetsenbord
Gewicht
786 gram
Gebruikt

16 andere producten in dezelfde categorie: