Toshiba CB30-B-104 - Chromebook

Toshiba CB30-B-104 - Chromebook

Referentie:

€ 315,41
De Toshiba CB30-B-104 Chromebook biedt je snelle en eenvoudig toegang tot alles wat je wilt en nodig hebt, van een scala aan Google apps en diensten tot jouw foto's en sociale netwerken.

Google Chrome OS


Let op: deze laptop gebruikt geen Windows of Mac OS, maar het Chrome besturingssysteem. Alleen apps (programma's) uit de Chrome Web Store kunnen gebruikt worden op een Chromebook. Voor software als Microsoft Office, iTunes of Skype zijn online alternatieven beschikbaar als Google Docs, Spotify of Hangouts in de Chrome Web Store Wil je meer weten over Chromebooks? Raadpleeg dan de Chromebook mini-site

Onbeperkt beschikbare muziek op Google Play


Abonneer je op Google Play Music vanaf je Chromebook: de service is de eerste 60 dagen gratis. Zet je verzameling van tot wel 20.000 nummers uit je iTunes-bibliotheek over en vind nog eens 30 miljoen andere nummers.

Personaliseer je Chromebook met duizenden apps


Je kunt meteen aan de slag met je nieuwe computer! Personaliseer je Chromebook met nog duizenden andere apps uit de Chrome Web Store. In tegenstelling tot andere computers, ben je geen tijd kwijt met het installeren van software. Je kunt na het uitpakken van de Chromebook direct aan de slag. Met de gratis en automatische updates wordt de kwaliteit van de Chromebook gewaarborgd en blijft deze altijd up-to-date! Daarnaast is de Chromebook opmerkelijk dun en licht, zodat je hem overal mee naar toe kunt nemen.

De voordelen op een rij:  • Automatische updates: Chromebooks worden automatisch geupdate. Hierdoor blijven al jouw apps up-to-date en geniet je van het nieuwste besturingssysteem, zonder er zelf iets voor te hoeven doen!

  • Direct aan de slag zonder setup: Chromebooks vergen bijna geen setup. In tegenstelling tot andere computers, ben je geen tijd kwijt met het installeren van software. Je kunt na het uitpakken van de Chromebook direct aan de slag!

  • Ingebouwde virusbescherming: De Chromebook is zo ontworpen dat virussen en malware geen schijn van kans maken. Het installeren van anti-virusprogramma's is niet eens nodig.

  • Opslag in de cloud: Jouw apps, documenten, foto's en meer zijn extra beveiligd opgeslagen in de cloud en de Chromebook bied je snel op meer plaatsen toegang tot jouw digitale bezit.

  • Google Docs: Gebruik Google Documenten, Spreadsheets en Presentaties om content te delen met anderen. Je kunt bestanden van Microsoft Office, Photoshop, Illustrator en meer dan 30 andere bestandstype rechtstreeks in Google Drive weergeven.


Let op:  • Windows programma's zoals Microsoft Office kunnen hier niet op geïnstalleerd worden.

  • Deze Chromebook wordt geleverd met een qwerty-toetsenbord zoals wordt gebruikt in Nederland.


Getest door Tweakers.net

De Toshiba Chromebook 2 is getest door de experts van Tweakers.net. Deze Chromebook scoorde hierbij een 8, vanwege het goede (IPS) scherm, de passieve koeling en 4 GB werkgeheugen.

Tweakers.net Toshiba Chromebook 2
10 Items

Specificaties

Processor
N2840 (2 cores)
Processor Generatie
Intel Celeron
Processor type
Kloksnelheid Processor

16 GHz (max. 2
58 GHz)
Werk Geheugen
4 GB
Opslagruimte
16 GB
Opslagtype
SSD
Beeldscherm DIameter
13.3 inch
Schermresolutie
1920 x 1080 pixels
Grafische kaart
Intel HD Graphics
Grafische kaart type
Onboard videokaart
Besturingsysteem
Chrome OS
Toetsenbord Indeling
QWERTY
Gewicht
1350 gram
Nieuw product

16 andere producten in dezelfde categorie: